dr.sci. Ugo Vlaisavljević: Hrvati imaju pravo na federalnu jedinicu, Sarajevo je autistično


Sveučilišni profesor Filozofskog univerziteta i politički analitičar iz Sarajeva dr. Ugo Vlaisavljević gostovao je sinoć u programu HTV-a Oscar C, u emisiji “Dobar, loš, zao” urednika i voditelja Marija Vrankića, a izrečenim stajalištima izazvao je veliku pozornost gledateljstva.

O postdaytonskoj BiH, većinski hrvatskoj federalnoj jedinici/entitetu, deložaciji kardinala Puljića, politici hrvatskih stranaka, osvrtu na Žarka Puhovskog i Mirjanu Kasapović, nacionalistima i antinacionalistima pročitajte u Dnevniku.ba i Poskok.info.

Reakcije, očito bošnjačkih, komentatora na Be-ha portalima samo potvrđuju autističnost i nacionalnu netrpeljivost prema Hrvatima i općenito prema svima koji govore istinu u lice onima koji je ne žele čuti.

I na kraju, da javno postavim pitanje, koliko su korporativni mediji u Hrvatskoj odvojili prostora za praćenje medijskih, političkih, ekonomskih, pa čak i vremenskih, npr. velike poplave u BiH, Crnoj Gori i Srbiji, (ne)prilika u susjednim državama i o položaju Hrvata u istima ? Očito su “sise i guzice” i turske sapunice važnije.

Da li ste ikada ranije čuli za Hrvatsku tv Oscar C ?P.S. Niste ništa propustili, 4. dio izgleda ne postoji.

UPDATE: Angela Merkel, njemačka kancelarka u ponedjeljak 06.12. primit će predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića i trenutnu predsjednicu Federacije BiH Borjanu Krišto i potpredsjednicu HDZBiH. Da li će Merkel za Sv. Nikolu darovati Hrvatima podršku za Herceg-Bosnu ?

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Bosna i Hercegovina i označen sa , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.