O Blogu

Otvoreni blog je projekt Društva za uzajamnu pomoć “Uzajamnost”, MB 2841207.

Otvoreno o politici, ekonomiji, povijesti, znanosti i umjetnosti je moto O.B.

O.B. je logo Otvorenog bloga i zaštićen copyrightom.

Sav sadržaj O.B. (c) 2009-2013 je vlasništvo individualnih autora i zaštićen Creative Commons Attribution 3.0 licencom. Sva prava pridržana.

Sažetak: Tekstovi, mišljenja, preporuke i ostala djela autori dopuštaju umnožavati, distribuirati i javnosti priopćavati djelo, samo u cijelosti, pod uvjetom navođenja izvora i postavljanja linka na izvor, samo u nekomercijalne svrhe. Za objavu u komercijalne svrhe nužna je pisana suglasnost vlasnika bloga, predstavnika Udruge “Uzajamnost”.

MISIJA

Otvaranje javnog prostora  građanima, građanima-novinarima, privatnim i javnim osobama koje žele govoriti o gore navedenim temama slobodni od utjecaja urednika/vlasnika/marketinga komercijalnih medija. Otvoreni blog pruža pregled informacija sa blogova, iz medija i društvenih mreža sa gore navedenih područja zapostavljenih ili ignoriranih od “mainstream” medija.

O.B. će težiti održavanju visokih standarda kvalitete i etike novinarstva, ne prihvaćajući komercijalizaciju informiranja, poštujući načelo slobodnog i besplatnog protoka informacija, prihvaćajući da autori objavljuju djela dobrovoljno i bez naknade.

Svi prihodi od objavljenih djela pripadaju vlasniku bloga Udruzi “Uzajamnost”. O.B. pridržava pravo da nagradi ili profesionalno angažira suradnika svojom slobodnom voljom, u skladu sa svojim pravilima, potrebama i mogućnostima.

Autori mogu objavljivati djela potpisano ili pod pseudonimom. U slučaju da želite nešto objaviti anonimno uputio bih na odličan tekst na jednom od najboljih hrvatskih političkih blogova Pollitika.com.

Ukoliko želite doprinjeti Otvorenom blogu kao autor ili donacijom, molimo da je javite na otvoreni at email dot com.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Ni jedan dio Otvorenog bloga ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. Otvoreni blog, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja, savjeti i preporuke su osobna stajališta autora. Otvoreni blog ne preuzima odgovornost za ista.

O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu.

Komentari ne smiju nikog vrijeđati.

Administrator pridržava pravo brisanja komentara i uskrate privilegija komentiranja pojedincima koje isto pravo zlorabe.

Administrator nije vlasnik, niti urednik, ni autor materijala i komentara na blogu, te kao takav ne snosi nikakvu odgovornost za iste.

Otvoreni blog poštuje zakone zemlje u kojoj objavljuje tekstove, kao i zemlje u kojoj je web hosting. Upućujemo Vas da proučite Uvjete korištenja.

Oglasi